ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Το... σήκωσαν Τρύφωνας-Μαρινάκης!

Τελικά, ποτέ δεν πρόκειται να χαρούμε ποδόσφαιρο. Είναι της μοίρας μας γραφτό όπως φαίνεται σαν λαός να ασχολούμαστε μόνιμα και πάντα με τη διαιτησία. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς βέβαια. Όταν ένας πλαϊνός αποφασίζει ότι οι κόποι του Μιραλάς, του Πάντελιτς, του Τζεμπούρ, του Σισέ, του Λέτο και των κανονικών πρωταγωνιστών πρέπει να πάνε στα σκουπίδια για να γίνει αυτός πρώτη φίρμα στην Ελλάδα, πώς να μιλήσουμε για μπάλα;

Διότι παίχτηκε ποδόσφαιρο και μάλιστα υψηλού επιπέδου στο Καραϊσκάκη. Με φοβερές κόντρες, με μονομαχίες που δεν συναντάς σε κανένα άλλο ντέρμπι του κόσμου, με ηλεκτρισμό… 220 volt. Παίχτηκε και μπάλα. Για ένα μισάωρο ο 
Ολυμπιακός υπενθύμισε ότι αυτός ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα γιατί είχε διάρκεια, είχε τρεξίματα, είχε φοβερό πάσινγκ γκέιμ και τριγυρνούσε σαν τον καρχαρία γύρω από το θύμα του πριν έρθει το 1-0 από τα μαγικά πόδια του Ιμπαγάσα, που είναι ο MVP του φετινού Ολυμπιακού.

Έπειτα, σαν μια μύγα να τσίμπησε τον Παναθηναϊκό το γήπεδο έγειρε. Και ο 
Παναθηναϊκός απέδειξε ότι υπάρχει ακόμα. Όχι απλά υπάρχει δηλαδή, αλλά το φώναξε μες στα μούτρα όλων ότι στη διπλή μονομαχία του (ΟΑΚΑ-Καραϊσκάκη) έβγαλε καλύτερο πρόσωπο από τον αντίπαλο. Με έναν Λέτο να οργιάζει και τον άξονα των «παλαιμάχων» Ζιλμπέρτο-Κατσουράνη-Καραγκούνη να καταπίνουν τους αντιπάλους τους, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα και μαζί τον έλεγχο.

Το δίδυμο Σαριέγκι-Καντέ έμοιαζε απροσπέλαστο και πλέον όλα είχαν γυρίσει υπέρ του Παναθηναϊκού αφού ο 
Ολυμπιακός είχε βγει έξω από τα νερά του. Το πρέσινγκ ψηλά έσπαγε με ευκολία, ο Γκοβού μπήκε και αλάλιασε τον κουρασμένο Μπράβο και ο Παναθηναϊκός επικρατούσε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Σε όλη αυτή τη διάρκεια, ο Καλόπουλος είχε μια διαιτησία που προκαλούσε τον ουδέτερο παρατηρητή, χωρίς όμως να καθορίσει την εξέλιξη του αγώνα παρά μόνο με μικρές μικρές αποφάσεις που έσπρωχναν τον Ολυμπιακό και εκνεύριζαν τον Παναθηναϊκό.

Την απόφαση να καθορίσει το ντέρμπι και τον πρωταθλητή πήρε ο πλαϊνός Τρύφωνας. Το gazzetta όπως όφειλε στην κοινή γνώμη απομόνωσε τη φάση, κάτι που η ΝΕΤ αρνήθηκε να κάνει.

Στο 1-2 (όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτό) καλύπτουν τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού τον Κατσουράνη. Κι επειδή δεν έρχεται με φόρα, ούτε υπάρχουν παίκτες που να καλύπτουν το πλάνο, δεν χρειάζεται και πολλή συζήτηση για το αν η απόφαση του ήταν τυχαία ή δεν είχε οπτικό πεδίο.

Ο 
Παναθηναϊκός στερήθηκε ένα διπλό που δεν θα του έδινε τίτλο. Στερήθηκε τη νίκη που άξιζε και θα του κρατούσε κάποιες ελπίδες ζωντανές. Κι ο Ολυμπιακός στερήθηκε τη δυνατότητα να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα που θα το κέρδιζαν μόνο οι ποδοσφαιριστές του. Ο Βαλβέρδε και οι παίκτες του δεν ευθύνονται να κουβαλούν τη στάμπα που σώνει και καλά θέλει να τους φορτώσει ο Μαρινάκης.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές, από πρόεδρους που θέλουν να φέρουν μεγάλους ποδοσφαιριστές και θα αγαπούν το ποδόσφαιρο. Όχι από Μαρινάκηδες που θέλουν να «χρεωθούν» ως δικούς τους τίτλους που κερδίζουν άλλοι.

ΥΓ. Στο γκολ του Τζεμπούρ υπάρχει περίπτωση οφσάιντ του Πάντελιτς που έχει σταθεί μπροστά στον Τζόρβα. Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη απόφαση δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο, πέραν της νίκης γοήτρου του Ολυμπιακού. Είτε με 1-1, είτε με 2-1, το πρωτάθλημα ήταν κόκκινο και με τη βούλα.



gazzetta








ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΓΙΑΣΕ ΑΚΥΡΩΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΣΤΟ 1-1 ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ, ΓΙΑ ΓΚΟΛ!
ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ "ΚΡΑΤΙΚΟ" ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ REPLAY ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ Ή ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ?
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΦΕΤΟΣ 'Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?
"ΜΑΓΚΕΣ" ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ...
ΥΓ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ,ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....

skandalistes





ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails