ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣ...ΤΩΡΑ!!!


Χασίς,

Πολλα γράφτηκαν για αυτο, πολλοι το κατηγορησαν πολλοι το στήριξαν. Δεν ξεχνάμε βεβαια και τα ποσα τραγουδια το υμνούν, κυρίως ρεμπετικα...



Ας δουμε τι εστι χασίς πρωτα απο την εγκυκλοπαίδεια μας :

Με τον όρο 
Χασίς (χασίσι, μαύρο/μαύρη, νταμίρα, σοκολάτα) εννοείται το συμπυκνωμένο στερεόπαρασκεύασμα που προέρχεται από το φυτό Ινδική Κάνναβις (cannabis sativa). Πολλές φορές με το ίδιο όνομα χαρακτηρίζονται και τα προϊόντα του φυτού αυτού που είναι τριών ειδών: ο ανθός (κορυφές) μαζί με φύλλα του φυτού (κοινώς Φούντα), η ρητίνη του φυτού καθώς και διάφορα σύνθετα μίγματα των προηγουμένων, αν και συνήθως το φυτό αναφέρεται ως Χασισόδεντρο ή Χασισιά.
Λοιπόν στο ψητό,

Πολλές μελέτες υπάρχουν για τις βλαβερές συνέπειες που έχει στην υγεία του ανρθώπου, εξίσου πολλες ειναι και οι μελέτες που αποδυκνείουν οτι εχει και ευεργετικές ικανότητες, μην ξεχνάμε οτι καρκινοπαθεις με ογκο στο κεφαλι παροτρύνοντε να κανουν χρηση χασις.

Οι απόψεις διχάζουν πραγματικα, ενας λόγος που το κάνει να ειναι τοσο αρνητικα φορτισμένα είναι οτι θεωρείτε οτι ειναι η εισοδος στον κοσμο των ναρκωτικών και οχι αδικα.

Γιατι ομως ;

Γιατι ευκολα θα σε πλησιάσουν αφου το χασις το βρίσκεις παντου. Σιγα σιγα ο κυλος σου μεγαλώνει, γνωρίζεις πιο πολλά ατομα με το ιδιο κοινο γνώρισμα και καποιος απο αυτους..θα σου προσφέρει το κατι παραπάνω.

Το χασίς στέλνει τους πιο πολλους νεους στην φυλακη λογο του οτι ειναι ευκολο να το βρεις, παράνομο να το έχεις και δυσκολο να το κουβαλησεις μιας κ καταλαμβανει χωρο. Σαν αποτελεσμα εχει οι νεοι να μπαινουν φυλακη επειδη ειχαν την ιδεα να δοκιμασουν ή και να ειναι συστηματικοι χρηστες αυτης της ουσιας. Στην φυλακη βεβαια γνωρίζουν ολων των ειδών τα ναρκωτικα με αποτέλεσμα ή να βγουν άρρωστοι ή να μην βγουν κ ποτε περπατωντας, να πεθάνουν. Υπάρχει και μια μεγάλη κατηγορια που γυρναει παλι πισω στην φυλακη διοτι αν κατσεις μεσα απο τα 17-20 και χασεις την βασικη παιδία, ουτε δουλειά θα βρεις και στιγματισμένος θα είσαι, εκτός κ αν..χρησιμοποιήσεις το ιδιο συστημα που σε εστειλε εκει...

Απαγορευση.

Γιατι δεν απαγορεύουν τα τσιγάρα που έχουν εξίσου βλαβερές συννέπειες ; Επιλογη μου δεν ειναι ακομα και να μου κανει κακο να το δοκιμασω ή να το κανω ; Στην Αμερικη η ποταπαγορευση εφερε ακριβως τα αντιθετα αποτελέσματα, μεγαλη μερίδα του πλυθησμου εγιναν αλκοολικοι. Γιατι ; Ο ανθρωπος οταν νοιωθει οτι θελει κατι αλλα δεν το εχει, ακομα και ας μην του ειναι απαραιτητο θα το αποκτησει με καθε τροπο. Οποτε το λαθρεμποριο άνθισε οπως κ το κερδος διοτι ο καθε ενας δεν επαιρνε ενα μπουκαλι αλλα οσα περισσοτερα μπορουσε να βρει στην αγορα μήπως και δεν του ξαναδωθεί η ευκαιρία.

Κατι παρομοιο συμβαινει κ με το χασις:

  • Αν γινει νομιμο γλυτωνουμε παιδια απο τις φυλακες
  • Τελειωνει το λαθρεμποριο και οτι συνέπάγετε
  • Εσοδα στο κρατος απο εξαγωγη και απο φορους
  • Λιγοτερα παιδια στα σκληρα ναρκωτικα αρα και λιγοτερους νεκρους
  • Χαλαρωνει το δικαστικο συστημα που εχει βουλιάξει απο τετοιες υποθεσεις
  • Μειώνει το πελατολόγιο τον εμπόρων.

pame.gr


GAP ΚΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΘΥΜΑΣΑΙ???
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails