ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Δείτε τη σωστή βαθμολογία του Σκαρμούτσου στο «Master Chef»


Το αρχικό σενάριο που κυκλοφόρησε έλεγε ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε λάθος και χρησιμοποίησε δύο φορές την ίδια κάρτα για να βαθμολογήσει και τους δύο διαγωνιζόμενους. Με λίγο πιο έμπειρη ματιά όμως εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι δεν πρόκειται για λάθος του Σκαρμούτσου αφού φαίνεται ολοκάθαρα ότι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς στιγμιότυπο.

Προσπαθώντας να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί επικοινωνήσαμε με την κυρία Κατερίνα Κουμπή, υπεύθυνη των ψυχαγωγικών εκπομπών του STUDIO ΑΤΑ που είχε και την επιμέλεια του «Master Chef» κι η οποία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το ίδιο στιγμιότυπο και μάλιστα μας είπε ότι :

«Αρχικά είχαμε την αίσθηση ότι είχε γίνει λάθος στο γύρισμα. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσιος επέμενε όμως ότι δεν είχε κάνει λάθος. Ξαναείδαμε λοιπόν το υλικό στο μοντάζ και διαπιστώσαμε ότι ο κύριος Σκαρμούτσος είχε δίκιο. Είναι δική μας η ευθύνη, είναι ένα λάθος που έχει γίνει στο προμοντάζ. Δυστυχώς μετά από 72 επεισόδια υπήρξε ένα τεχνικό λάθος σε ένα στιγμιότυπο διάρκειας 32 καρέ την πιο κρίσιμη στιγμή του διαγωνισμού. Η αξιοπιστία του είναι δεδομένη, όπως φυσικά κι όλου του προγράμματος.»

Συγκεκριμένα λοιπόν και πιο αναλυτικά, να εξηγήσουμε ότι πρόκειται για λάθος στο προμοντάζ. Όπως καταλαβαίνετε μετά από εκατοντάδες ώρες γυρίσματος υπάρχει πάρα πολύ υλικό. Στο προμοντάζ λοιπόν, δηλαδή στη διαδικασία επιλογής του υλικού για να γίνει το τελικό μοντάζ και το «δέσιμο» όπως λέμε του επεισοδίου, επιλέχθηκαν από λάθος δύο φορές τα ίδια πλάνα με τη βαθμολογία του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Δεν έκανε λοιπόν ο Σκαρμούτσος το λάθος αλλά αυτό συνέβη στο προμοντάζ όπου αντί να μπουν τα σωστά πλάνα, μπήκαν τα ίδια 32 καρέ δύο φορές. Αυτός που έκανε το προμοντάζ, γνωρίζοντας ότι ο κύριος Σκαρμούτσος είχε βαθμολογήσει με 10 και τους δύο διαγωνιζόμενους, μπερδεύτηκε, έκανε λάθος και χρησιμοποίησε το ίδιο στιγμιότυπο.

Και επειδή μία… φωτογραφία ίσον με χίλιες λέξεις, ιδού και οι αποδείξεις με τα συγκεκριμένα καρέ όπου φαίνεται το λάθος πλάνο που χρησιμοποιήθηκε δύο φορές και το καρέ με τη βαθμολόγηση του κριτή για το δεύτερο πιάτο που δεν μπήκε ποτέ στο επεισόδιο. Όλα αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας για ένα πρόγραμμα που απέδειξε ότι ήταν πολύ καλά φτιαγμένο. Οπότε και μία φορά… τα λάθη επιτρέπονται!

ΔΕΙΤΕ ΤHN ΦΩΤΟ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails