ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ (ΠΙΠΑ).... ΑΠΟ ΤΟ wikipedia !! ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ.... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.

EIMAI O act-in-idios
ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ wikipedia ! !
ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ, ΚΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ! !

Η πεολειχία ή πεολειξία είναι η διέγερση του πέους και ιδιαίτερα της βαλάνου με την εισδοχή του στη στοματική κοιλότητα παράλληλα με τη χρήση της γλώσσας και των χειλιών. Μπορεί να είναι μέρος του προκαταρκτικού ερωτικού παιχνιδιού ανάμεσα σε δύο συντρόφους πριν έρθουν σε σεξουαλική επαφή (συνουσία), αλλά και τρόπος ολοκληρωμένης σεξουαλικής ικανοποίησης του άντρα. Η τεχνική της πεολειχίας εκμεταλλεύεται την μεγάλη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων στην βάλανο, καθώς και την υγρότητα της στοματικής κοιλότητας και της γλώσσας και την ευκινησία της τελευταίας, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη διέγερση.
Στην ψυχολογία, κατά μία έννοια η πεολειξία επέχει για τον άντρα την έννοια της κυριαρχίας του πάνω στη γυναίκα, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται απόλυτο.

Στάσεις του σεξ για πεολειχία:
Στάση 69
Στην στάση αυτή οι δύο σύντροφοι ξαπλώνουν ο ένας από πάνω μπρούμυτα σε 'στάση σκύλου' και ο άλλος ανάσκελα 'από κάτω', με το στόμα του ενός στα γεννητικά όργανα του άλλου.
Προέλευση
Η στάση ονομάζεται "69" λόγω του γεγονότος ότι το 9 προέρχεται από την περιστροφή γύρω από ένα σημείο του 6 κατά 180 μοίρες. Έτσι, εάν '"περιστραφεί" ο ένας σύντροφος γύρω από τον άλλο κατά 180 μοίρες, θα προκύψει αντίστοιχο σχήμα με το 69.

Πλεονεκτήματα
  1. Ελευθερία κινήσεων για τον σύντροφο που είναι από πάνω
  2. Ταυτόχρονη σεξουαλική διέγερση των δύο συντρόφων

Μειονεκτήματα
Τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο ο ένας να συνεχίσει να διεγείρει τον άλλον σεξουαλικά ενώ παράλληλα διεγείρεται, ιδιαίτερα όταν φτάνει σε οργασμό.

 Όρθιος άντρας
Στην στάση αυτή ο άντρας είναι όρθιος (η στάση "ανάπαυσης" πίσω τα χέρια σταυρωμένα και τα πόδια ανοιχτά είναι η τυπικότερη) και ο άλλος σύντροφος μπροστά του έχει το πέος στο στόμα.

KAΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....!!!!
! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ !

1 σχόλιο:

  1. στ λογια καλα τ λεει εγω ειχα διαβασει ενα αλλο π ηταν τοσο συνθετο στ λογια π δεν εβγαλα ακρη..τουλαχιστον αυτο ειναι λιτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails