ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

EΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ DOMENICALI O Charlie Whiting ! ! !

 ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΑΕΙ...ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΕΤΟΣ...!!!

Η Ferrari έλαβε 3 προειδοποιήσεις

O Charlie Whiting αποσαφηνίζει το παρασκήνιο της ποινής του Alonso
Πολλά έχουν ήδη γραφτεί σχετικά με την ποινή που επιβλήθηκε στον Fernando Alonso στο Βρετανικό Grand Prix. Ωστόσο, ο τεχνικός έφορος της FIA, Charlie Whiting, παρουσίασε τα γεγονότα διαφορετικά απ’ ό,τι η Ferrari, αποκαλύπτοντας ότι είχε προειδοποιήσει τρεις φορές την ιταλική ομάδα....


Για όσους δεν παρακολούθησαν τον αγώνα, ο Ισπανός προσπέρασε τον Robert Kubica συνεχίζοντας ευθεία σε ένα chicane αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, ο οδηγός που αποκτά πλεονέκτημα καλείται να παραδώσει τη θέση που έχει κερδίσει με τέτοιον τρόπο. Αυτή ήταν και η συμβουλή που έδωσαν οι αγωνοδίκες στη Ferrari αλλά η ιταλική ομάδα καθυστέρησε χαρακτηριστικά να συμμορφωθεί, με αποτέλεσμα ο οδηγός της Renault να εγκαταλείψει πριν ο Alonso του δώσει πίσω τη θέση. Έτσι οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να επιβάλλουν ποινή διέλευσης από τα pit η οποία κατάστρεψε τον αγώνα του Ισπανού.


«Είπαμε 3 φορές στη Ferrari ότι θα έπρεπε ο Alonso να δώσει πίσω τη θέση στον Kubica. Τους το είπαμε αμέσως μετά την προσπέραση. Τους ξεκαθάρισα πως αν συμβεί αυτό, δεν θα είχαμε κανένα λόγο να επέμβουμε μετά. Αλλά δεν έκαναν αυτό που έπρεπε και στην 3η μας επικοινωνία μάς είπαν ότι ο Kubica ήταν πλέον πολύ πίσω για να του δώσουν τη θέση. Δεν είναι αλήθεια ότι οι αγωνοδίκες καθυστέρησαν να αποφασίσουν. Για εμάς τα δεδομένα ήταν ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή. Ο Alonso απέκτησε πλεονέκτημα συνεχίζοντας ευθεία στο chicane», είπε ο Whiting στο ιταλικό περιοδικό Autosprint.


Η απάντηση της διοίκησης της Ferrari σε όλα αυτά ήταν πως δεν έδωσαν σχετική εντολή στον Alonso καθώς θεωρούσαν ότι ο οδηγός τους δεν είχε αποκτήσει πλεονέκτημα από την προσωρινή βόλτα του στο γρασίδι. Και πως όταν η FIA τους έκανε λόγο για ανάγκη αλλαγής θέσεων, ήταν πια πολύ αργά.


«Προσπάθησε να προσπεράσει με επιθετικό τρόπο. Παραπονιόμασταν γιατί οι οδηγοί δεν ήταν αρκετά επιθετικοί και δεν είχαμε προσπεράσματα. Θεωρήσαμε φυσιολογικό να επικοινωνήσουμε με τους αγωνοδίκες για το συμβάν και συνήθως απαιτείται χρόνος για να συζητηθεί το τι πρέπει να γίνει. Όταν ο διευθυντής του αγώνα μας έδωσε εντολή να δώσουμε τη θέση πίσω στον Robert είχε ήδη χάσει πολύ χρόνο. Είχε πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Αν πιστεύαμε ότι έπρεπε να παραχωρήσει τη θέση του, θα το κάναμε εξ αρχής. Αλλά θεωρήσαμε ότι αυτό δεν ήταν απαραίτητο», είπε ο Domenicali.


Ο διευθυντής της Scuderia ξεκαθάρισε πως όταν έλαβε εντολή από τους αγωνοδίκες, ήταν πια αργά: «Όταν λάβαμε τη σχετική πληροφόρηση με την άποψη των αγωνοδικών, ο Robert ήταν ήδη πολύ πίσω και πήγαινε αργά λόγω τεχνικού προβλήματος».

http://www.msfree.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails