ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Σημαντική επιτυχία για τον Γιώργο Κατσίνη!



www.msfree.gr

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο Ουγγρικό GP, ένα από τα στενότερα και πιο δύσκολα GP της χρονιάς, για να καταφέρει ο Γιώργος Κατσίνης να αποδείξει την ταχύτητά του φέτος. Ο νεαρός οδηγός με τα αυτοκόλλητα του ms...


free στους καθρέφτες από την αρχή της χρονιάς είναι ταχύτατος και σημειώνει ανάλογους χρόνους με αυτούς του ομόσταβλού του, που διεκδικεί το πρωτάθλημα φέτος. Μέχρι σήμερα μια σειρά από αναποδιές και κάποια λάθη στις κατατακτήριες του είχαν στερήσει την δυνατότητα να δείξει στους Έλληνες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού την πραγματική του ταχύτητα αλλά στο Ουγγρικό GP η τύχη δεν του γύρισε την πλάτη.

Την Παρασκευή στις κατατακτήριες ο Γιώργος ήταν συγκεντρωμένος και με τις σωστές επιλογές του κατάφερε να γράψει τον 4ο χρόνο. Σε ένα τόσο στενό GP αυτό ήταν ό,τι χρειαζόταν για να ξεκινήσει τη μάχη του βάθρου.

Όταν τα φώτα έσβησαν στον σημερινό αγώνα ο Γιώργος δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση αλλά παρά την επίθεση που δέχτηκε από δύο οδηγούς, στη 2η στροφή «καθάρισε» τη θέση του και άρχισε να ακολουθεί τους 3 πρωτοπόρους. Frijns, Harvey και Sainz ήταν μπροστά από τον Κατσίνη ενώ το τρενάκι παρακολουθούσε και ο Ρώσος Daniil Kvyat. Ο Γιώργος άρχισε να πιέζει τον Sainz περίπου στα μέσα στου αγώνα δίνοντας έτσι χρόνο στον ομόσταβλό του, Jack Harvey, να αποσπαστεί και να εξασφαλίσει τη 2η θέση του βάθρου ενώ εκείνη τη στιγμή και ο Ρώσος άρχισε να χάνει την επαφή του με τους πρωτοπόρους.


Ο μικρός Sainz (που μάλιστα έχει προβληθεί περισσότερο στην Ελλάδα από τον Έλληνα οδηγό αποδεικνύοντας το σημείο που βρίσκεται ο ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός και τα μέσα που τον εξυπηρετούν) άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα υποστροφής, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Έλληνα πιλότο, που ενέτεινε τις προσπάθειές του να ανέβει στο βάθρο για πρώτη φορά. Ο Γιώργος επέδειξε ωριμότητα έμπειρου πιλότου και περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε το πρόβλημα του Ισπανού να μεγιστοποιηθεί και πίεσε λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας, καταφέρνοντας τελικά να περάσει στην 3η θέση στη στροφή 2.


Από τη στιγμή που προσπέρασε και στους ελάχιστους γύρους που απέμειναν ο Έλληνας πιλότος δημιούργησε εύκολα διαφορά 2 δευτερολέπτων και τερμάτισε χωρίς άγχος στην καλύτερη θέση της καριέρας του.


Ο συνεργάτης μας Κώστας Λεώνης, που βρίσκεται μαζί με τον Γιώργο στην Ουγγαρία, κόντεψε να πάθει καρδιακό επεισόδιο από τη χαρά του, ενώ και ο ίδιος ο Γιώργος δεν ήταν σε θέση να κάνει δηλώσεις αμέσως μετά τον αγώνα αφού πριν την επίσημη συνέντευξη τύπου υπήρχε χρόνος μόνο για πανηγύρια στο γκαράζ της ομάδας.


 Συγχαρητήρια Γιώργο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails