ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Πόσα Βγάζουν Τα Κορίτσια Που Είναι Στις Ροζ Γραμμές;

Αυτή η κρίση πια μας έχει κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας. Αλλιώς δεν μπορώ να φανταστώ πώς σου κόλλησε μια τέτοια απορία. Στο θέμα μας, όμως. Σε αντίθεση με ό,τι νομίζεις, μία ροζ γραμμή...
...μπορεί και να είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση. Καταρχήν πρέπει να βρεις κάποια που θα δεχτεί να εργαστεί στην «επιχείρησή» σου. Να ξέρεις ότι στον 21o αιώνα μία operator ροζ γραμμής μπορεί αντί να να λιώνει πάνω από το τηλέφωνο με αφεντικό εσένα, να δημιουργήσει το δικό της blog, να μαζέψει διαφήμιση, να φτιάξει δικό της πελατολόγιο και να «ψαρέψει» ενδιαφερόμενους στα chat rooms. Η συγγραφέας, μάλιστα, του βιβλίου Phone Sex: Aural Thrills and Oral Skills, Μιράντα Όστιν, υποστηρίζει ότι «ήταν μία από τις πιο εποικοδομητικές δουλειές που είχα κάνει ποτέ», και αυτό γιατί κατάφερε γρήγορα να βγάζει κοντά στα 2.000 δολάρια. Οπότε μήπως να βρεις κάτι άλλο; Τι θα έλεγες να ξαμολήσεις μερικά ωραία κορίτσια στα φανάρια που θα καθαρίζουν τα τζάμια των αυτοκινήτων με κοντά σορτσάκια και αβυσσαλέο ντεκολτέ; Ουρές θα κάνουν οι οδηγοί. Ουρές.
Ο επιχείλιος έρπης μπορεί να προκαλέσει και έρπη των γεννητικών οργάνων;
Ω ναι, και αυτό συμβαίνει όταν η γεννητική περιοχή κάποιου ατόμου έρθει σε επαφή με το σάλιο κάποιου άλλου που πάσχει από επιχείλιο έρπη. Η μόλυνση με τον ιό HSV1 (Herpes Simplex Virus τύπου 1) των γεννητικών οργάνων και της γεννητικής περιοχής συμβαίνει μόνο σε περίπτωση στοματικού σεξ και τα πρώτα συμπτώματα παρουσιάζονται μετά από δύο εβδομάδες. Τι πρέπει, λοιπόν, να μην ξεχνάς ποτέ; Να φοράς «σκουφάκι».

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ sex toys με τις γκόμενες, αλλά πάντα έχω το άγχος αν είναι καθαρά. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τα πλένω;
Καταρχήν πρόσεξε μη βραχούν οι μπαταρίες. Ο πιο ασφαλής τρόπος καθαρισμού για τα περισσότερα sex toys είναι με κάποιο αντιβακτηριακό, όπως το Detol. Για παιχνίδια από σιλικόνη: Τα dildos από σιλικόνη, καθώς και τα παιχνίδια που δεν παίρνουν μπαταρίες, μπορείς να τα βάλεις σε βραστό νερό για δύο με τρία λεπτά ή να τα πλύνεις με αντιβακτηριακό σαπούνι και νερό. Άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά και βάλ’ τα στο συρτάρι. Για παιχνίδια από πλαστικό/ακρυλικό/γυαλί: Όλα μπορούν να πλυθούν με ζεστό νερό και αντιβακτηριακό σαπούνι χεριών και να αποστειρωθούν με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε οινόπνευμα (μετά θα πρέπει να τα ξεπλύνεις λίγο). Για παιχνίδια από λάστιχο/λάτεξ/jelly: Είναι πορώδη, οπότε να τα πλένεις με ιδιαίτερη σχολαστικότητα χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και αντιβακτηριακό σαπούνι χεριών. Φρόντισε επίσης να τα ξεπλένεις καλά ώστε να μη μείνει καθόλου σαπούνι. Καλό θα ήταν πάντως με αυτού του είδους τα παιχνίδια να χρησιμοποιείς προφυλακτικό.

Νίκη Χάγια
Πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails