ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ επιστρέφουν για πέντε συναυλίες με δύναμη…από τα παλιά!



Η Didi Music με χαρά και υπερηφάνεια σας προσκαλεί στις 13 Ιουλίου 2010 (στις 13:00) στο TerraVibe Park για την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής ενός θρυλικού συγκροτήματος....



Οι ΠΥΞ ΛΑΞ επανενώνονται μουσικά για πέντε μόνο συναυλίες και προσκαλούν τους φίλους τους σε ένα μουσικό ταξίδι, όχι νοσταλγικό, αλλά συντροφικό, όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια!

Από το σταθμό Λαρίσης θα ξεκινήσουν στις 12:00 πούλμαν για το TerraVibe Park.

Οι Πυξ Λαξ ήταν ελληνικό μουσικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1989, εμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1990, και διαλύθηκε το 2004 κλείνοντας με συναυλίες σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας και o αείμνηστος Μάνος Ξυδούς. Η υπόλοιπη μπάντα ήταν οι Γιώργος Γιαννόπουλος, Νίκος Γιαννάτος, Δήμητρα Καραμπεροπούλου, Άλκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Σπυρόπουλος (παλιότερα Σπυριδούλα) & Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Δημήτρης Κανελλόπουλος (αργότερα Domenica).

Ο πρώτος τους δίσκος ονομαζόταν "Τί άλλο να πεις πιο απλά" και κυκλοφόρησε το 1990. Ένα χρόνο μετά εκδίδονται οι "Ζόρικοι Καιροί", και 2 χρόνια αργότερα "Ο ήλιος του χειμώνα με μελαγχολεί". Από το δίσκο αυτό και ύστερα, το συγκρότημα άρχισε να καθιερώνεται και να γίνεται όλο και περισσότερο γνωστό στο κοινό.



ClopYandPastE.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails