ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΑΣ...



Σύμφωνα με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Παρί Σεντ Ζερμέν, ομάδας που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκαλάς, ο μάνατζερ του παίκτη είχε συνάντηση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με άνθρωπο του Τριφυλλιού...

Στη συγκεκριμένη επαφή που είχαν οι δύο άνδρες μεταφέρθηκε στον Πιερ Πρελό ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 32χρονου στόπερ. Την Δευτέρα οι δύο πλευρές είχαν νέα επαφή όπου και του έγινε πρόταση ύψους 2,2 -2,3 εκατομμυρίων ευρώ μεικτά.

Παράλληλα, του ζητήθηκε να περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, ενώ του ξεκαθάρισε πως ο τεχνικός του Τριφυλλιού Νίκος Νιόπλιας θέλει τον παίκτη. Ο Πιερ Πρελό ανταπάντησε πως ούτως ή άλλως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το τέλος του μήνα και δύσκολα θα συμφωνήσει νωρίτερα με κάποια άλλη ομάδα.
Πάντως, η πρόταση των πράσινων μπορεί να μην καλύπτει απόλυτα τον Γκαλάς, ο οποίος ζητά καθαρά 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του μέχρι αυτή τη στιγμή.
Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Τριφυλλιού επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, όμως αρνούνται ότι έχει γίνει κάποια πρόταση. Βέβαια, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει μέχρι να τελειώσει το θέμα του τεχνικό διευθυντή.

http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails