ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΤρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Ζουγανέλη - Αναστασιάδης Live @ Τεχνόπολις


H Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάζουν στις 19 Ιουλιου στην Τεχνόπολη, ένα παιχνίδι χωρίς κανόνες, ένα πάρτυ χωρίς προηγούμενο...

 Επαιξαν χωρίς κανόνες και κέρδισαν το στοίχημα που έβαλαν με τους εαυτούς τους και με το κοινό. Δεν έκαναν απλά την έκπληξη, αλλά κατάφεραν να συζητιούνται και να αποτελούν την πιο εναλλακτική και ταυτόχρονα fun πρόταση της φετινής σαιζόν.Ο «Σταυρός του Νότου Plus» γέμιζε ασφυκτικά από τα μέσα του Οκτώβρη που ξεκίνησε το πρόγραμμα μέχρι και το Πάσχα. Γέμιζε ασφυκτικά από τους φίλους του καλού τραγουδιού που έκαναν το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αποτελεί το πιο διαδεδομένο μυστικό της χρονιάς.

Το πάρτυ όμως δεν σταματάει εδώ. Η νέα γενιά της μουσικής συνεχίζει με Γκάζι και η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το Δήμο Αναστασιάδη στις 19 Ιουλίου για το καλύτερο live του καλοκαιριού στην καρδιά της Αθήνας, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι), με νέα τραγούδια στις αποσκευές τους που έχουν ήδη γίνει επιτυχία όπως η Αττική Οδός της Ελεωνόρας από τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Έξοδος 2» και το Αντίθετη Τροχιά του Δήμου από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Προπώληση εισιτηρίων: Ticketone, Public, Fnac, Metropolis, Τεχνόπολις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails