ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.grΠαρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...

Νέα ημέρα ξημερώνει στον Ολυμπιακό. Πλήρης συμφωνία Κόκκαλη-Μαρινάκη. Το 67% των μετοχών περνάει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει στην προεδρία...


Αναλυτικά: 

Μία από τις σημαντικότερες σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού γράφτηκε την Παρασκευή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλέον ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας, μετά την πλήρη συμφωνία του με τον Σωκράτη Κόκκαλη για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. 

Η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά παρά τη μεγάλη της διάρκεια δεν υπήρξε σε κανένα σημείο η εντύπωση ότι η συμφωνία θα χαλούσε, λόγω της καλής διάθεσης και των δύο πλευρών. Έτσι και έγινε και λίγο πριν τις 19:00 Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκαν χαμογελαστοί τα σκαλιά. 

Η συμφωνία «έκλεισε» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βάζει 50 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας και να αποκτά το 67% των μετοχών. Στον Σωκράτη Κόκκαλη παραμένει ποσοστό 11% αλλά και το σημαντικότερο η προεδρία της ομάδας στο μεταβατικό στάδιο που θα ακολουθήσει. 

Οι λεπτομέρειες και το ακριβές ποσο που χρειάστηκε για να φτάσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο 67% δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. 


Επίσημες ανακοίνωσεις:


Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του διεθνούς Βέλγου ποδοσφαιριστή Kevin Antonio Mirallas, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Σεντ Ετιέν και οψιόν αγοράς. Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γερμανού ποδοσφαιριστή Ντένις Επστάιν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails