ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορειται να επικοινωνησετε μαζι μου για οποιοδηποτε σχολιο ή απορια σας στα παρακατω mail :

ioannisrigas@yahoo.gr

ioannisrigas@in.gr



Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

BΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ

Καιροσκόπος … αποδείχτηκε τελικά ο Άνδρεας Βγενόπουλος σε σχέση με την πολύ σύντομη ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού!
Μπήκε, κέρδισε… και απήλθε μόλις είδε ότι ο Βαρδινογιάννης δεν έχει σκοπό ούτε να χαρίσει τον Παναθηναϊκό, αλλά ...
πολύ περισσότερο να χάσει το πλειοψηφικό του πακέτο.
Και να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ!
Όταν λοιπόν ο Ανδρέας Βγενόπουλος πριν από 2 χρόνια και κάτι αποφάσιζε να κάνει την κίνηση με την ΠΕΚ, απογοητευμένος από την πορεία του Παναθηναϊκού και την τεσσάρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, πολλοί είχαν χαρακτηρίσει εκείνη την κίνηση, «ματ» για το άνοιγμα της πράσινης ΠΑΕ και σε άλλους επιχειρηματίες, όπως και τελικά έγινε!

Πολλοί λιγότεροι όμως ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι ο Βγενόπουλος έκανε εκείνη την κίνηση για καθαρά προσωπικούς λόγους και ουσιαστικά για να βοηθήσει μέσω του δικού του ονόματος τις δικές του δουλειές και επιχειρήσεις, που την περίοδο εκείνη, στην άνοδο τους, ήθελαν το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις που δίνει η δύναμη του ποδοσφαίρου και πολύ περισσότερο το όνομα μίας ομάδας σαν τον Παναθηναϊκό!
Τελικά οι λιγότεροι επικράτησαν των πολλών και δικαιώθηκαν με τις τελευταίες εξελίξεις από πλευράς Βγενόπουλου.
Μπορεί τα 20.000.000 που έβαλε ο Βγενόπουλος στον Παναθηναϊκό για κάποιους να φαίνονται «μυθικό» ποσό ειδικά σε τέτοιες εποχές, αλλά σε σχέση με τα χρήματα που έχει βάλει η οικογένεια Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ, αλλά και η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ και στα άλλα αθλήματα, είναι «σταγόνα στον ωκεανό»!
Άλλωστε με το καλημέρα στον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος με τις συγκεκριμένες οικογένειες είχε τα θέματα του και τις προσωπικές του διαμάχες και ουσιαστικά οι σχέσεις με αυτούς τους παράγοντες και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε τελικά να τους «παραγκωνίσει» , αλλά και η οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει, τους τελευταίους μήνες επιχειρηματικά, τον οδήγησαν εκτός Παναθηναϊκού!
Ο Βγενόπουλος ποτέ δεν είδε τον Παναθηναϊκό, ως πραγματικός του φίλαθλος και είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι όσα έκανε τα έπραξε και για καθαρά δικό του συμφέρον, προσωπικό και επιχειρηματικό!!!
Ακόμα και στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας «έπαιξε» τα δικά του παιχνίδια προς όφελος των δικών του επιχειρήσεων, αλλά και εκεί το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε!
Ο Παναθηναϊκός για τον Ανδρέα Βγενόπουλο αποδείχτηκε ένα «ακριβό παιχνίδι» το οποίο, όπως τα μικρά παιδιά, μόλις το βαρέθηκε… το πέταξε!

Όμως η προσωπική μου γνώμη είναι ότι , τόσο ο Παναθηναϊκός , όσο και το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα δεν έχουν ανάγκη από παράγοντες «κομήτες» τύπου Ανδρέα Βγενόπουλου, που ουσιαστικά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον Ελληνικό αθλητισμό!

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περι αντιγραφης...

Related Posts with Thumbnails